haukelifjell logo på fjell liten

Annonsere

Magasinet blir på totalt 132-148 sider med et trykt opplag på ca 40.000 eksemplarer. Dette gjør magasinet til et av norges største destinasjonsmagasiner.

I underkant av 30.000 magasiner distribueres mot Haugalandet. Samtlige hytteeiere (ca 1200) på Haukeli/Vinje mottar magasinet på døra. Det resterende opplaget blir plassert på Haukelifjell skisenter, hoteller, bensinsstasjoner, butikker, restauranter, kafeer og andre møtesteder på Hauglandet og helt opp til Vinje kommune. Bedrifter som har firmahytter på Vågslid vil motta noen ekstra magasiner. Fra 2012 vil vi også utvikle nettstedet haukelimagasinet.no som du besøker nå. Dette blir et full responsivt nettsted som møter alle plattformene desktop, lesebrett og mobil. Leseren har muligheten til å laste ned magasinet, samt tipse sine venner og familie via e-post, Facebook og Twitter. Dette vil bli markedsført i utvalgte kanaler på Haugalandet. Mot Stavanger og omegn vil det nå et segmentert utvalg store og mellomstore bedrifter, samt plasseres på hoteller, reisebyråer med mer.

Papir og kvalitet
Magasinet har gjennomgående høy kvalitet. Omslag trykkes med et ubestrøket papir og innmat på et ekslusivt bestrøket papir.

Ønsker du å annonsere i magasinet vårt?
Kontakt Konvoi Haugesund AS ved Kjetil Hetlevik Johansen for priser, frister og spesifikasjoner:
t: +47 932 28 265
e: khj@konvoihaugesund.no